10. maart 2022
Leuke activiteiten voor een personeelsfeest
Het geven van een personeelsfeest is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens een geweldige manier om aan de teamspirit te werken en collega's nader tot elkaar te brengen.
08. maart 2022
5 leuke activiteiten om met je voetbalteam te doen
Als het niet zo goed gaat op het voetbalveld, is het belangrijk om een stapje terug te doen en je te richten op teambuilding. Dat betekent elkaar beter leren kennen buiten het veld, en samen wat plezier maken.
05. maart 2022
Daag jezelf en je vrienden uit op een klimwand
Onlangs ben ik met mijn vrienden naar een klimmuur geweest en we hadden veel plezier om elkaar te overtreffen. Het is dan ook een geweldige manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd aan je conditie te werken. Plus, het is erg leuk om te zien wie als eerste de top kan bereiken.
03. maart 2022
Supping is de nieuwste rage op het water
Supping is de nieuwste rage. Lekker buiten op het water genieten van de natuur. De supping trend is ongeveer een jaar oud, maar is een blijvertje. Het is gezellig om te doen met gezelschap en een goede manier om bij te praten met vrienden die je een tijdje niet hebt gezien.
01. maart 2022
Hier vind je alles over teamuitjes
Voor werknemers is de organisatie van bedrijfsuitjes een belangrijke vorm van motivatie. Het helpt hen gemotiveerd en gelukkig te blijven op het werk, wat een positief effect heeft op hun productiviteit. Het verhoogt ook het sociaal kapitaal omdat mensen die buiten kantoortijd met elkaar doorbrengen, meer kans hebben om een band met elkaar op te bouwen dan degenen die dat niet doen. Dit vertaalt zich naar een betere teamgeest en een hogere omzet op het werk.